Support

Support Options

Submit a Support Ticket

Oficiul de Inovare, Transfer Tehnologic și Proprietate Intelectuală

OFICIUL DE INOVARE, TRANSFER TEHNOLOGIC ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ funcționează la nivelul Universității de Vest din Timișoara (UVT) având ca scop oferirea de servicii de consultanță membrilor UVT în toate aspectele conexe relațiilor cu parteneri industriali, pentru a cultiva relații de încredere între aceștia și membrii UVT, pentru a genera venituri suplimentare prin valorificarea industrială a rezultatelor activității UVT, și pentru a crește vizibilitatea și prestigiul UVT în societate și în economie.

Obiectivele constau în:

  • Colectarea de informații și dezvoltarea și actualizarea continuă a unei secțiuni „For Companies” în cadrul site-ului Universității.
  • Oferirea consultanței pentru întocmirea și negocierea contractelor de servicii, de colaborare, de licență sau cesiune, precum și a acordurilor de consorții, cu parteneri sau beneficiari din mediul privat industrial sau non-profit.
  • Acordarea de sprijin pentru întocmirea și depunerea de cereri de brevet naționale și internaționale, inclusiv în colaborare cu consultanți externi de specialitate.
  • Dezvoltarea unei rețele internaționale de contacte și parteneri cu experiență industrială în sectoarele de interes pentru potențialul aplicativ al activităților UVT.
  • Promovarea și stimularea antreprenoriatului în rândul studenților și în întreaga comunitate academică a Universității.
INT2IPfara -text